آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش باميه با چاشنی تمبرهندی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش باميه با چاشنی تمبرهندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

بامیه 750 گرم
گوشت خورشتی بدون استخوان 500 گرم
پیاز درشت 1 عدد
سیر 4 حبه
رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
تمر هندی بدون پوست ترش 200 گرم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
ادویه غذا 1 قاشق چای خوری
روغن ونمک به مقدار لازم
آب جوش به مقدار لازم

طرز تهیه

1-گوشت را به صورت قيمه‌اي خرد كرده و بشوييد. پياز را هم پوست كنده و ريز خرد كنيد و در روغن تفت دهيد. سپس تكه‌هاي گوشت را همراه با زردچوبه به روغن اضافه كنيد و تفت دهيد. حالا يك ليوان آب جوش به مخلوط گوشت و پياز اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد و صبر كنيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزد.

2-در اين فاصله تمبرهندي را داخل كاسه‌اي ريخته و روي آن مقداري آب جوش بريزيد و كناري بگذاريد. سپس باميه‌ها را پاك كنيد و بعد از شستن آماده بگذاريد.

3-وقتي آب گوشت كم شد، رب را اضافه كرده و به همراه گوشت تفت دهيد. بعد باميه‌ها را بيفزاييد و بگذاريد همراه گوشت و رب تفت داده شوند

4-سيرها را رنده يا له كرده، سپس همراه با ادويه و نمك به مخلوط گوشت و باميه اضافه كنيد. حالا يك استكان آب جوش در خورش بريزيد و اجازه دهيد خورش روي شعله ملايم يك ربع حرارت ببيند. نكته: اگر احساس مي‌كنيد يك استكان آب كم است، مقدار آب را بيشتر كنيد. فقط توجه داشته باشيد آب اين خورش نبايد زياد باشد.

5-در مرحله آخر طبخ خورش، تمبر هندي را از صافي عبور داده و آب صاف شده آن را داخل خورش بريزيد. بعد از حدود ۱۵ دقيقه هم حرارت را خاموش كنيد.

سایر نکات

اگر به خاطر لعاب و لزج شدن باميه بعد از پخت اصولا باميه دوست نداريد، باميه‌هاي ريز را انتخاب كرده و فقط نوك چوب آنها را ببريد و با آنها اين خورش را درست كنيد. مطمئن باشيد مشتري مي‌شويد
تمبرهندي را در بسته‌بندي‌هاي پلاستيكي‌اي كه در سوپرماركت‌ها يافت مي‌شوند، تهيه كنيد.
ادويه غذايي را از عطاري‌ها و ادويه‌فروشي‌ها تهيه كنيد
طرز تهیه خورش باميه با چاشنی تمبرهندی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی