آموزش طرز تهیه خورش بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۸۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت خورشتی 500 گرم
بادمجان 1 کیلوگرم
پیاز 400 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
آبغوره 2 قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا بادمجانها را شسته و سپس پوست میگیریم و چاك كوچكی در آن ایجاد كرده با نمك و آب میجوشانیم و سپس دز آبكش قرار میدهیم تا تلخاب بادمجان كاملا گرفته شود
2-وقتی بادمجانها خشك شد آنها را در روغن سرخ میكنیم و در همان روغن باقی ماده پیازها را نگینی كرده و سرخ میكنیم و پس از آن گوشت را اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و پس از آن رب و ادویه را اضافه كرده و اب میریزیم تا گوشت كاملا بپزد
3-وقتی گوشت پخت بادمجانها و آبغوره را به آن اضافه میكنیم زیر شعله را كم میكنیم تا آب غذا كاملا كشیده شود و آن را با پلو سرو میكنیم.
نکته
سعی كنید بعد از آبكش كردن بادمجان آن را كامل خشك كنید و بعد سرخ كنید تا روغن كمتری بگیرد
میتوانید از گوشت چرحكرده هم برای این غذا استفاده كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه