آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه خورش ازگیل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش ازگیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

ازگیل200 گرم
پیاز 1 عدد
سیر حبه
پودر زیره سیاه 2 قاشق چای خوری
کاری 1 قاشق چای خوری
دانه خردل 1 قاشق چای خوری
زنجبیل 1 قاشق چای خوری
سرکه سیب 1 لیوان
شکر 2 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا ازگیل ها را به خوبی شسته و آنها را به دو نیم تقیسیم كنید و هسته آنها را خارج كنید.داخل تابه ای كمی كره یا روغن را داغ كرده و پیاز را ریز كرده (یا رنده كنید)و در آن تفت دهید و بعد از نیم سرخ شدن زیره ، پودر کاری و دانه خردل را نیز اضافه كرده و کمی تفت دهید

2وقتی عطر ادویه به مشام رسید ،سیر را خرد كرده و به همراه ازگیل های خرد شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و یك ربع مواد را با حرارت بسیار ملایم بپزید.

3-سپس ۲ لیوان آب جوش را به همراه سرکه ، شکر ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و با حرارت ملایم بگذارید خورش نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد سپس به مراه برنج سرو کنید.

سایر نکات

در صورت تمایل مقداری مرغ یا گوشت هم به خورش بیفزایید
اگر دوست دارید پیاز را رنده كرده و ازگیل را ریز كنید
به جای سركه سیب از سركه خرما هم میتوان استفاده كرد
در صورت تمایل تندی خورش را كاهش یا افزایش دهید و مقدار شكر را با توجه به ذذائقه خود تنظیم كنید.
طرز تهیه خورش ازگیل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی