آموزش طرز تهیه خورش ازگیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
ازگیل200 گرم
پیاز 1 عدد
سیر حبه
پودر زیره سیاه 2 قاشق چای خوری
کاری 1 قاشق چای خوری
دانه خردل 1 قاشق چای خوری
زنجبیل 1 قاشق چای خوری
سرکه سیب 1 لیوان
شکر 2 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا ازگیل ها را به خوبی شسته و آنها را به دو نیم تقیسیم كنید و هسته آنها را خارج كنید.داخل تابه ای كمی كره یا روغن را داغ كرده و پیاز را ریز كرده (یا رنده كنید)و در آن تفت دهید و بعد از نیم سرخ شدن زیره ، پودر کاری و دانه خردل را نیز اضافه كرده و کمی تفت دهید
2وقتی عطر ادویه به مشام رسید ،سیر را خرد كرده و به همراه ازگیل های خرد شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و یك ربع مواد را با حرارت بسیار ملایم بپزید.
3-سپس ۲ لیوان آب جوش را به همراه سرکه ، شکر ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و با حرارت ملایم بگذارید خورش نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد سپس به مراه برنج سرو کنید.
سایر نکات
در صورت تمایل مقداری مرغ یا گوشت هم به خورش بیفزایید
اگر دوست دارید پیاز را رنده كرده و ازگیل را ریز كنید
به جای سركه سیب از سركه خرما هم میتوان استفاده كرد
در صورت تمایل تندی خورش را كاهش یا افزایش دهید و مقدار شكر را با توجه به ذذائقه خود تنظیم كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه