آموزش طرز تهیه خورش آلوچه ماهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
الوچه 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
رب انار 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
پیاز بزرگ 1 عدد
ماهی فیله بدون استخوان 200 گرم
آرد به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
سیر به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا آلوچه را در كمی آب خیس كنید.پیاز را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.
2-آلوچه را با آبش اضافه كرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه كنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را كم كنید تا آلوچهها خوب له شوند و جا بیفتند.
3-ماهی را به صورت مكعب خرد كرده و در آردی كه با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمك مخلوط شده است بغلطانید و در كمی روغن سرخ كنید.
4-در انتها آلوچهها را با قاشق له كرده و سپس رب انار و شكر را بیفزایید. پس از آن كه خورش جا افتاد و به روغن نشت، آن را در ظرف كشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.
سایر نکات
اگر دوست دارید ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوشمزه تر شود
بهتر است ماهی را قبل از پخت با آبلیمو و سایر مواد طعم دار كنید
در صورت تمایل شكر را از مواد اولیه حذف كرده و به خورش ابلیمو اضافه كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه