آموزش طرز تهیه خورشت خلال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
اول يه پياز درشت نگيني خرد شده يا رنده شده رو تفت بدين تا به اصطلاح سبك شه، بعد گوشت خورشتي ( گوسفندي يا گوساله) رو اضافه كنيد( اندازه گوشت خورشت خلال به نسبت خورشت هاي ديگه ريز تر بايد باشه) سپس زرچوبه مقداري فلفل سياه و در صورت دلخواه يك تكه چوب دارچين رو اضافه كنيد و يه تفت كوچولوي ديگه … و بعد رب رو اضافه كنيد و بازم يه خورده تفت بدين ، آب جوشيده رو اضافه كنيد و درب قابلمه رو ببنديد و اجازه بدين گوشتتون نيم پز شه. خلال بادام درختي رو كه از قبل با آب و گلاب خيسوندين به خورشت اضافه كنيد و اجازه بدين با گوشت پخته شه، چند تا ليمو رو سوراخ كنيد بندازين داخل خورشت به اضافه نمك زير شعله رو كم كنيد و وقتي ليمو پخته شد نيم ساعت قبل از سرو مقداري زرشك سياه ( اين نوع زرشك در مناطق كوهستاني غرب كشور وجود داره، درصورتي كه زرشك سياه در دسترس نداشتيد از زرشك قرمز استفاده كنيد) رو تو كره يا روغن تفت بدين و به يك چهارم ليوان زعفرون دم كرده غليظ و يه قاشق گلاب به خورشت اضافه كنيد و زير شعله رو تا حد ممكن كم كنيد و بعدم خورشتتون آماده اس و نوش جان
پ.ن : خورشت خلال بعد از پخت كامل نبايد بيشتر از يه بند انگشت روي مواد رو آب گرفته باشه،در صورتي كه احساس كردين بيشتر از يه بند انگشت آب داره زير شعله رو زياد كنيد تا آب اضافه خورشت بخار شه.
پ.ن بعدي: در كرمانشاه اين خورشت رو با روغن حيواني طبخ ميكنن كه عطر و طعم دلپذير تري به این خورشت میده
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه