آموزش طرز تهیه خوراک گوشت و نخود؛ غذایی از آناتولی شرقی ترکیه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
گوشت گوساله (خرد شده): یک کیلوگرم
نخود (پخته): 3 پیمانه
خمیر یوفکا: 4 عدد
کره: 2 قاشق سوپ خوری
آب: سه پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
کره: یک قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
نعناع خشک: به مقدار لازم
مواد لازم سرو:
ماست یونانی: 5 الی 6 قاشق سوپ خوری
دو نوع غذای خوشمزه از آناتولی ترکیه
طرز تهیه
خمیر یوفکا را با دست به ابعاد کوچک برش دهید و در تابه نچسب یا فر برشته کنید.
کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
گوشت خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا برشته شده و آب آن کشیده شود.
سپس آب و نخود پخته را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید و اجازه دهید مواد بپزند.
خمیر یوفکای برشته شده را در بشقاب سرو قرار دهید.
آب گوشت را روی آنها بریزید و سپس گوشت و نخود را اضافه کنید.
دور ظرف را با ماست یونانی تزئین کنید.
کره را گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده و نعناع خشک را در آن تفت دهید.
این مخلوط را روی ماست بریزید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه