آموزش طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان دودي و کبابي شده ……….. 4 عدد
آرد ……………………………………… 3 قاشق غذاخوري
روغن مايع ……………………………. نصف فنجان
شير ……………………………………. 3 ليوان
پنير پيتزا ……………………………… 1 ليوان
گوشت چرخ کرده ……………………. 350 گرم
پياز ……………………………………. 1 عدد
پودر خمير نان باگت …………………. 3 قاشق غذاخوري
تخم مرغ ………………………………. 1 عدد
نمک، فلفل، زيره، آويشن ……………. به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت بادمجان هاي کبابي شده را جدا مي کنيم و ريز خرد مي کنيم. در يک ظرف آرد و روغن مايع رو خوب تفت مي دهيم تا رنگ آرد کمي کرم رنگ شود سپس شير را اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم طوري که گلوله گلوله نشده و يک دست شود و روي شعله ي کم آن قدر هم مي زنيم تا سس قوام بيايد سپس بادمجان هاي خرد شده و پنير پيتزا و يک قاشق چاي خوري نمک را به مواد اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم. در يک ظرف ديگر پياز را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده، پودر خمير نان باگت، تخم مرغ، نمک، فلفل، زيره و آويشن به خوبي مخلوط مي کنيم و ورز مي دهيم و کوفته هايي مانند شکل درست مي کنيم و در سيني فر که از قبل چرب کرده ايم مي چينيم و سيني فر را در فري که از قبل با دماي 180 درجه روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا کوفته ها بپزند. براي سرو اين خوراک، در يک سيني ابتدا خوراک بادمجان را ريخته و سپس کوفته هاي گوشتي را روي آن مي چينيم.
شيرينانه: اگر خمير خشک شده ي داخل نان باگت در دسترس نداشتيم مي توانيم از پودر سوخاري به جاي آن استفاده کنيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه