آموزش طرز تهیه خوراک مرغ و آلوسیاه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آب انار 1.5 لیوان
کره 25 گرم
آرد 25 گرم
آلو سیاه (خشک 20 عدد
ران مرغ بدون استخوان 4 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
برگ بو 2 عدد
پوست پرتقال 1 عدد
روغن مایع گیاهی 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه و آویشن و ادویه دلخوا به مقدار لازم
آرد ذرت به مقدار لازم
شکر 1 قاشق چای خوری
جعفری به مقدار لازم
طرز تهیه
1-گوجهفرنگیها را کاملا خرد کنید
2-نیمی از آب انار را در ظرفی کم عمق روی مرغها بریزید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مرغها را در آن بخوابانید تا مزهدار شوند. سپس مرغها را بیرون آورید و خشک کنید. آب انار را برای سس نگهدارید
3-فر را از قبل تا ۱۱۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. روغن را در تابه بزرگی گرم کنید
4-به مرغها ادویه و نمک اضافه کنید و سپس برای ۵ دقیقه آنها را در روغن گیاهی (روغن زیتون) سرخ کنید تا طلایی شود
5-حرارت را کم کنید و کره را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید تا وقتیکه مرغها به رنگ قهوهای تیره خوش رنگی درآیند
6حالا گوجهها را اضافه کنید و روی حرارت بالا به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا برشته شوند.
7-آرد را با قاشق کم کم در آن بریزید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود
8-حالا آب اناری که برای مزهدار کردن مرغ استفاده شد و بقیه آن را به تدریج روی آن بریزید و به شدت هم بزنید تا روی مرغها را بپوشاند
9-برگ بو، آویشن و پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید
10-وقتی جوشید آلوها را بریزید و در ظرف را ببندید
11-خورشت مرغ و آلوی فرانسوی که طعم ترش و خوشمزهای دارد و آسان درست میشود.
12-ظرف را در فر با حرارت ملایم و درپوشی که کاملا جفت نیست به مدت ۱ تا ۲ ساعت بپزید. مطمئن شوید که درون فر خوراک اصلا نجوشد.
13-سپس با قاشق چک کنید که آیا مرغ به قدر کافی برای خوردن نرم شده است یا نه -باید از هم باز شود– سپس آن را از فر بیرون آورید
14-برگ بو را از خوراک خارج کنید؛ آب انار مانده را که حالا مخلوطی از ادویهجات با خود دارد به عنوان سس استفاده کنید
15-اگر دوست دارید آن را با کمی آرد ذرت حل شده در آب غلیظ کنید.
16-با نمک، شکر و فلفل سیاه سس را چاشنی دهید و سپس روی مرغ و آلوسیاهها بریزید
17-برای سرو غذا کمی پوست پرتقال رنده شده و جعفری را روی غذا بپاشید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه