آموزش طرز تهیه خوراک مرغ تابستانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شاید شما هم از آن دسته از افراد باشید که در روزهای داغ تابستان بیشتر طالب غذاهای خنک یا غیر پختنی هستند. برای همین در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خوراک مرغ تابستانی را به شما آموزش دهیم. این خوراک اگر چه بیشتر شبیه به سالاد است، اما چون از نظر ارزش غذایی بالاست؛ میتوانید آن را به عنوان ناهار یا شام نیز درست کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۲ عدد سینه مرغ با پوست و بدون استخوان سولیکو
۵ پیمانه کلم برگ (نازک خرد شده)
نصف پیمانه هویج (رنده شده)
نصف پیمانه پیازچه (ریز خرد شده)
یکچهارم پیمانه گشنیز (پاک و خرد شده)
نصف پیمانه بادام (خرد شده)
۲ قاشق سوپخوری کنجد (بو داده شده)
۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۲ قاشق سوپخوری سس سویا
یکچهارم پیمانه سرکه
۳ قاشق سوپخوری عسل
فلفل دلمهای قرمز (نواری خرد شده) به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و سفید پودر شده به میزان لازم
طرز تهیه
فر را از ۱۵ دقیقه قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سینی فر را نیز به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا سینی داغ شود.
سینههای مرغ را با مقداری نمک و فلفل مزهدار کنید. سپس در سینی فر از قبل گرم شده، به طوری که پوست مرغ رو به بالا باشد، قرار دهید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید، تا مرغ کاملا بپزد.
مرغ را از فر خارج کرده و منتظر بمانید تا کاملا خنک شود. سپس پوست آن را جدا کرده و به تکههای کوچکی خرد کنید.
یک کاسه مناسب برداشته و سبزیجات خرد شده را همراه بادام داخل کاسه ریخته و مخلوط کنید. سپس روغن زیتون، سس سویا، سرکه، عسل، فلفل دلمهای، نمک و فلفل سفید را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید.
در آخر تکههای کوچک مرغ را نیز روی خوراک ریخته و نوش جان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه