آموزش طرز تهیه خوراک جگر سوخاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
جگر مرغ د500 گرم
پیاز 2 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
رب انار 2 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری 5 قاشق غذا خوری
کنجد 1 قاشق غذا خوری
روغن سرخ کردنی 4 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل 1 قاشق غذا خوری
زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا جگرها را در آرد سوخاری که آغشته به نمک و زردچوبه است غلطانده و با حرارت بالا با نیمی از روغن تفت می دهیم.
2-در ظرفی دیگر پیاز ها را نگینی خرد کرده و با نیم دیگر روغن می گذاریم کمی سبک و طلایی شود.
3-در مرحله بعد فلفل دلمه های خرد شده را اضافه کرده و بعد از مدت زمان کوتاهی رب انار را به همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم.
4-جگرهای سرخ شده را با سس پیاز مخلوط کرده و بعد از کشیدن در ظرف مورد نظر کنجد را روی خوراک جگر سوخاری می ریزیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه