آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه خامه فرم گرفته راحت و خوشمزه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خامه فرم گرفته راحت و خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای 3 و 3/4 پیمانه خامه فرم گرفته:
1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
1-1ونیم قاشق غذاخوری آب سرد
1-1ونیم قاشق غذاخوری آب جوش
2 پیمانه خامه پرچرب
1/4 پیمانه شکر یا پودر شکر(به اختیار میتونین کم یا زیاد کنین)
اگه خواستین میتونین وانیل، انواع اسانس ها و حتی پودر کاکائو هم اضافه کنین.

طرز تهیه

در یک کاسه سرد، خامه رو بزنین و آرام آرام شکر یا پودر شکر رو اضافه کنین، اونقدر بزنین تا کمی خودشو بگیره.از طرف دیگه، ژلاتین رو داخل آب سرد بریزین، 5 دقیقه صبر کنین بعد آب جوش رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا حل شه بعد یکم صبر کنین تا سرد شه ولی سفت نشه و همینکه با همزن دارین هم میزنین، در یک لحظه همه ژلاتین ولرم رو اضافه کنین(این قسمت خیلی مهمه که حتما هم بزنین وقتی ژلاتین رو اضافه میکنین، تا ژلاتین گلوله گلوله نشه و نه اونقدر سرد باشه که ژلاتین سفت شه و نه اونقدر گرم باشه که به خامه اضافه کردنی، خامه ببره…بهتره با همزن دستی این کارو کنین و یک کمک داشته باشین چون زودتر خامه فرم میگیره در مقایسه با همزن های کاسه دار)به هم زدن ادامه بدین تا خامه فرم بگیره.

این خامه رو سریع استفاده کنین در دسر ها یا کیکهاتون یا اینکه اگه بعدا سرو میکنین، حتما در یخچال نگه دارین.
این خامه در یخچال سفت تر میشه.
بنظر من فرم دادن به خامه به این صورت خیلی راحت تره و خوشمزه هم میشه ولی شاید مثل راه های دیگه خیلی خیلی خوب فرم نگیره.
اگه ژلاتین قبل از اضافه کردن سفت شه، بزارین ماکروویو بعد بزارین سرد شه، بعد استفاده کنین تا خامتون نبره
طرز تهیه خامه فرم گرفته راحت و خوشمزه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی