آموزش طرز تهیه کشک بامیه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
بامیه 1 کیلوگرم
برنج نیم دانه 1 لیوان
گردو خردشده 1 لیوان
کشک 1 لیوان
ماست پرچرب 1 لیوان
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
پیاز 2 عدد
نعنا خشک و تره کوهی 2 قاشق غذا خوری
پودر سیر ،پودر پیاز و پودر موسیر به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا سر و ته بامیه راجداکرده میشوریم و میگذاریم کاملا آبش چکیده بشه
2-بعد کمی روغن در ماهی تابه ریخته.. و با میه ها را در آن سرخ میکنیم. و در بشقاب گذاشته تا خنک شوند و باگوشت کوب له کرده.
3-برنج نیم دونه را که یک ساعت خیس کرده ایم را میپزیم.و میگذاریم دم آید درحد له شده…
4-بعد دوعدد پیاز را ریز ریز خورد کرده در ماهیتابه ریخته و با کمی روغن تفت میدهیم تمام ادویه ها را روی پیازها ریخته و بامیه ها را به آن اضافه کرده تفت میدهیم برنج ، و گردو را به موادمون اضافه میکنیم…..
5-در این مرحله کشک را ریخته و اجازه میدهیم کاملا آبش جمع بشه. باشعله کم بعد در لحظات آخر ماست اضافه کردم بعد از سرد شدن درقالب ریختم و بعد دربشقاب برگردوندم کشک ومقداری رنگ خوراکی قاطی کردم و ریختم روش…..
6-یک قاشق روغن، و سبزیجات معطر راحدودیک دقیقه تفت دادم و روی کشک ریختم. وباخلال دندان حالت کیک زبرا دادم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه