آموزش طرز تهیه حمص ژامبون و دانه کاج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب
کره: 200 گرم
ژامبون: 100 گرم
فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
دانه کاج: 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1. ابتدا حمص را مطبق دستور آموزش داده شده در ابتدای مطلب به اندازه 4 الی 6 نفر آماده کنید و کنار بگذارید.
2. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ژامبون درشت خرد شده را در آن تفت دهید و پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
3. این مخلوط را روی حمص پخش کنید. دانه های کاج را نیز در تابه تفت دهید و سپس روی حمص بریزید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه