آموزش طرز تهیه حلوا ی شیره ی انگور ( ترحلوا ) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد…………………….. 1 لیوان
شیره ی انگور………….. یک و نیم لیوان
شکر…………………… نصف لیوان
آب…………………….. 2 لیوان
کره…………. ……….. 100 گرم
طرز تهیه
آرد ، شيره ی انگور ، شکر و آب را در ظرفی به خوبی با هم مخلوط می کنیم. کره را در تابه ای ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم تا کره کاملا داغ شود. مخلوط آرد را به کره ی داغ درون تابه اضافه می کنیم و بدون این که مواد را هم بزنیم، درِ تابه را می گذاریم و شعله ی اجاق را کم می کنیم و اجازه می دهیم تَرحلوا به مدت 15 تا 20 دقیقه با درِ بسته روی شعله ی کم، درون کره سرخ شود و بپزد سپس تَرحلوا را درون ظرف مورد نظر سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه