آموزش طرز تهیه حلوای گل سرخ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 1/2 لیوان
روغن (مخلوط کره و روغن جامد) 1/3 لیوان
پودر گل سرخ 1/3 لیوان
گردو یا بادام پودرشده 1/3 لیوان
پودر قند 1/3 لیوان
گلاب 1/3 لیوان
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا درون يك تابه آرد رو الک كرده وحدود یه ربع تا بیست دقیقه رو شعله ملایم تفت بدین تا کاملا بوی خامی از بین بره
2-حالا روغن که مخلوط جامد وکره با هم هست رو اضافه میکنیم(اگه روغن جامد ندارین بجاش روغن مایع بریزین ولی سعی کنین کره حتما باشه چون تو خوشمزگیش تاثیر داره)
3-ودوباره یکم (در حد ۳تا ۴ دقیقه) تفت ميديم، بعد پودر بادام يا گردو رو اضافه كرده و دوباره حدود چهار دقيقه تفت داده تا بوی خامی بادام يا گردو از بين برود.
4-مواد را از روی حرارت برداشته ،گلاب رو اضافه کرده و تند تند هم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قند و پودر گل محمدی رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف و نسبتا منسجم بدست بیاد..
5-بهمین راحتی حلواتون آمادست..این حلوا رو میشه داخل قالب های سیلیکونی کوچک ریخت یا در ظرفی با سطح صاف ریخت و با قالب های فلزی کوچک قالب زد و در آخر پودر گل سرخ رو روی حلوا ها الک کرد..
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه