آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه حلوای گل سرخ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه حلوای گل سرخ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

آرد 1/2 لیوان
روغن (مخلوط کره و روغن جامد) 1/3 لیوان
پودر گل سرخ 1/3 لیوان
گردو یا بادام پودرشده 1/3 لیوان
پودر قند 1/3 لیوان
گلاب 1/3 لیوان
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا درون يك تابه آرد رو الک كرده وحدود یه ربع تا بیست دقیقه رو شعله ملایم تفت بدین تا کاملا بوی خامی از بین بره

2-حالا روغن که مخلوط جامد وکره با هم هست رو اضافه میکنیم(اگه روغن جامد ندارین بجاش روغن مایع بریزین ولی سعی کنین کره حتما باشه چون تو خوشمزگیش تاثیر داره)

3-ودوباره یکم (در حد ۳تا ۴ دقیقه) تفت ميديم، بعد پودر بادام يا گردو رو اضافه كرده و دوباره حدود چهار دقيقه تفت داده تا بوی خامی بادام يا گردو از بين برود.

4-مواد را از روی حرارت برداشته ،گلاب رو اضافه کرده و تند تند هم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قند و پودر گل محمدی رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف و نسبتا منسجم بدست بیاد..

5-بهمین راحتی حلواتون آمادست..این حلوا رو میشه داخل قالب های سیلیکونی کوچک ریخت یا در ظرفی با سطح صاف ریخت و با قالب های فلزی کوچک قالب زد و در آخر پودر گل سرخ رو روی حلوا ها الک کرد..
طرز تهیه حلوای گل سرخ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی