آموزش طرز تهیه حلوای کاسترد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه
مواد لازم برای 15 نفر
کاسترد 3 لیوان
شکر 6 لیوان
آب سرد 12 لیوان
روغن جامد 1 لیوان
گلاب 2 لیوان
طرز تهیه
1-درون قابلمه تفلون شکرمون رو ریخته و روی شعله ملایم گذاشته تا آب شود،هر یکی دو دقیقه هم بزنید که نسوزه تا کامل شکر کاراملی بشه و قهوه ای رنگ بشه
2-بعد کاسترد و آب رو درون کاسه ای باهم قاطی کرده و هم میزنیم تا کاسترد حل شود و بعد به کارامل شکرمون اضافه اش میکنیم،در اینجا کارامل سفت شده،مشکلی نداره با گرم شدن کاسترد ،کارامل هم آب میشه
3- و مدام هم میزنیم تا جوش بیاید باید مدام هم زده بشه تا ته نگیره و گلوله گلوله نشه ، حدود نیم ساعت طول میکشه این مرحله
4-بعد گلاب را اضافه کرده و هم میزنیم در آخر روغن را میریزیم ،اینقدر در یک جهت هم میزنیم تا کاملا کشدار و سفت شود
سایر نکات
1-به ازای هر 1 لیوان کاستردباید 2لیوان شکر و 4لیوان آب بریزیم ،کاسترد حتما باید در آب سرد حل بشه که گلوله نشه.هرچقدر زمان پخت بیشتر باشه حلوای بهتری خواهیم داشت،حلوای من سه ساعت زمان برد
2-حلوا را در قالب چربکرده بریزید و رویش را صاف کنید. اینکه آن را یک ساعت در یخچال نگه دارید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه