آموزش طرز تهیه جامبو شلز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پاستا شلز یا جامبو شلز، پاستاهای صدفی شکلی هستند که اندازه آنها بزرگتر از دیگر پاستاها است و همین شکل و سایز خاص، امکان تهیه انواع مختلفی از غذاها و پیش غذاها را به ما داده است. یکی از انواع این غذاها، جامبو شلز است که ما آن را با پنیر پراتوی کاله تهیه کردیم و طرز تهیه آن را در اختیارتان قرار دادهایم.
مواد لازم:
پاستا جامبو شلز بزرگ به میزان لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به میزان لازم
گوشت گوساله (چرخ کرده) به میزان لازم
۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
۱ عدد هویج (نگینی خرد شده)
۱ ساقه کرفس (نگینی خرد شده)
۲ حبه سیر (کوبیده شده)
۵ عدد گوجه فرنگی (پوره شده)
۱ قاشق چایی خوری اورگانو (پودر شده)
نمک و فلفل سیاه (کوبیده شده) به میزان لازم
۱۰۰ گرم پنیر پراتوی (رنده شده)
جعفری مقداری برای تزیین
طرز تهیه
پاستا را به همراه مقداری نمک، در قابلمهای حاوی آب جوش بریزید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه، روی حرارت زیاد بجوشد تا نرم شود. سپس آن را آبکش کنید.
پیاز را در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس گوشت را به آن اضافه کرده و با پشت قاشق چوبی گوشت را از هم باز کنید و تفت دهید.
رب گوجه فرنگی،هویج و کرفس را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید سپس گوجه فرنگی پوره شده، اورگانو، مقداری نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بگذارید آب آن کاملا تبخیر شود.
داخل پاستا (جامبو شلز) را با مخلوط گوشت پر کنید سپس در ظرف نسوز و مخصوص فر بچینید و روی آنها پنیر پراتوی کاله بریزید. ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کردهاید، قرار دهید تا پنیر ذوب شود. ظرف را از فر خارج کنید و روی پراتو شل را با جعفری تزیین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه