آموزش طرز تهیه تی تاپ خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 8نفر
تخم مرغ 3 عدد
آرد 1 پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن به مدت ۵ دقیقه میزنیم که کرم رنگ و کشدار شود و حجمش ۲برابر شود
2-شیر و روغن را به ترتیب اضافه کرده هم میزنیم
3-بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده مخلوط کرده و ۳بار الک میکنیم سپس کم کم به مایه اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.
4-نصف پیمانه از مایه کیک را برداشته و به بقیه پودر کاکائو اضافه کرده و هم میزنیم که یکدست شود.
5-کف تابه رژیمی رو چرب کرده و مایه کاکائویی رو در تابه ریخته و صاف و یکدست کرده سپس مایه سفید ک از قبل کنار گذاشتیم را با ۱ قاشق غذاخوری آرد مخلوط کرده و در قیف ریخته سر قیف را سوراخ کوچکی میزنیم و روی مایه کاکائویی خط های دالبری میکشیم.
6-تابه را روی حرارت پایین قرار داده و درب تابه را میبندیم ۳۰دقیقه اجازه میدهیم که کیک بپزد.سپس ۵ دقیقه هم میگذاریم طرف دوم کیک بپزد
7-بعد از پخت میگذاریم کیک خنک شود و سپس به مستطیل های یک اندازه برش میزنیم.
8-میتوانید ما بین کیک رو خامه قرار دهید.یا اینکه مقداری شکر روی حرارت قرار دهید و اصلا هم نزنید تا شکر اب شود و کاراملی شود سپس خامه و پودر کاکائو در اندازه ای که کارامل کمی منسجم شود اضافه کرده و مابین کیک میکشیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه