آموزش طرز تهیه تيراميسو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
قهوه ي دم کشيده …………. 2 ليوان
شکر …………………………. 100 گرم + 1 قاشق غذاخوري
زرده ي تخم مرغ ………….. 4 عدد
وانيل ……………………….. 2 قاشق چاي خوري
پنير ماسکارپونه …………… 450 گرم
خامه ……………………….. 230 گرم
بيسکوييت ليدي فينگر …… 24 عدد
پودر کاکائو ………………… به مقدار لازم
طرز تهیه
يک قاشق غذاخوري شکر را در قهوه ي گرم حل کرده و براي خنک شدن در يخچال قرار مي دهيم. زرده هاي تخم مرغ، شکر و يک قاشق چاي خوري از وانيل را در ظرفي ريخته و به روش بن ماري حرارت داده و مخلوط مي کنيم و آن قدر هم مي زنيم تا قوام کرم مانند پيدا کند سپس ظرف را کناري مي گذاريم تا خنک شود. در ظرف ديگري خامه و يک قاشق چاي خوري وانيل را آن قدر با هم مي زنيم تا حجيم شود. پنير ماسکارپونه را با مخلوط زرده هاي تخم مرغ به خوبي مخلوط مي کنيم سپس خامه ي حجيم شده را به آن اضافه کرده و با استفاده از ليسک مواد را به صورت دوراني از زير به رو مخلوط مي کنيم. بيسکوييت هاي ليدي فينگر را درون قهوه ي دم کشيده ي خنک شده فرو کرده و در ظرف مورد نظر کنار هم مي چينيم سپس با مخلوط خامه روي بيسکوييت ها را مي پوشانيم و اين کار را براي تمام بيسکوييت هاي ليدي فينگر و مخلوط خامه انجام مي دهيم طوري که لايه ي آخر مخلوط خامه باشد و روي آن کاکائو الک مي کنيم.
شيرينانه ي 1: در روش بن ماري، يک ظرف آب در حال جوش روي شعله ي اجاق داريم و ظرف مواد را روي ظرف آب جوش طوري قرار مي دهيم که با بخار آب جوش گرم شود مانند وضعيت قوري و کتري.
شيرينانه ي 2: بيسکوييت هاي ليدي فينگر را فقط به قهوه آغشته مي کنيم و زياد در قهوه نگه نمي داريم.
شيرينانه ي 3: اگر بعد از آماده شدن تيراميسو آن را براي چند ساعت در يخچال قرار دهيم، تيراميسوي لذيذتري خواهيم داشت
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه