آموزش طرز تهیه توپک های سیب زمینی با مرغ و سس بشامل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
800 گرم سینه مرغ خلالی خرد شده
1 عدد پیاز درشت
2 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای)
3_4 عدد فلفل چارلیستون (فلفل سبز)
3 حبه سیر
1 استکان آب گرم (استکان کمرباریک ترک)
1 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 لیوان بزرگ پوره گوجه فرنگی (لیوان 260 میلی لیتر)
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
نمک، فلفل سیاه، آویشن
1 شیشه متوسط گارنیتور(سیب زمینی، هویج نگینی خرد شده و نخود فرنگی که همه آب پز شده اند)
برای توپک های سیب زمینی:
6 عدد سیب زمینی درشت
نمک، فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری کره
نصف لیوان پنیر پیتزای رنده شده
برای سس بشامل:
1 قاشق غذاخوری سر پر کره
1 قاشق غذاخوری سر پر آرد
2 لیوان شیر (لیوان 250 میلی لیتری)
نمک، فلفل سیاه
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید. نمک ، فلفل سیاه و کره را به سیب زمینی های گرم اضافه کرده له کنید و بصورت پوره درآورید و کنار بذارید سرد شود.
ماهیتابه بزرگی را روی اجاق گذاشته زیر آن را روشن کنید؛ داخل ماهیتابه گرم شده گوشت مرغ که نازک و دراز خرد شده را ریخته روی حرارت نزدیک به زیاد تا وقتی آبکی شود هم زده بپزید. وقتی مرغ آب انداخت حرارت شعله را متوسط کرده بصورت دربسته و گاهی هم بزنید تا آب مرغ کشیده شود حدود 25 دقیقه بپزید. به مرغهایی که آبشان را کاملا کشیده شده 3 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کرده 5 دقیقه تفت بدید و از روی اجاق بردارید. سپس داخل ماهیتابه دیگری 1 قاشق غذاخوری کره و فلفل های خلالی خرد شده و پیاز خلالی و ریز خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کرده 3-4 دقیقه تفت دهید. پوره گوجه فرنگی تازه که در غذاساز اماده کرده اید به ماهیتابه اضافه کرده نمک، آویشن، فلفل سیاه اضافه کنید. 1 قاشق رب و آب گرم، گوشت مرغ پخته شده و گارنیتور را مخلوط کرده بصورت دربسته 10 دقیقه بپزید.
داخل ظرف مستطیل گودی خوراک مرغ را بریزید. پنیر پیتزا رنده شده را به سیب زمینی له شده اضافه کنید و هم بزنید. من کف دستم 9 توپک درشت درست کردم. شما میتوانید با سلیقه خودتان و نسبت به ظرف فرتان درست کنید. توپک های سیب زمینی را با فاصله داخل ظرف پیرکس روی مواد مرغی بچینید







اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه