آموزش طرز تهیه توپک شفرد با توپک سیبزمینی کاله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
توپک سیبزمینی :۲۰۰ گرم
پیاز نگینی خردشده : ۱ عدد
گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپخوری
کرفس نگینی خرد شده : ۱ ساقه کوچک
هویج نگینی خرد شده : ۱ عدد
نخود فرنگی پخته و آبکش شده : ۵۰ گرم
گوجه فرنگی نگینی خرد شده : ۲ عدد
قارچ ورقهای : ۱۰۰ گرم
جعفری خردشده : ۱۰ گرم
پنیر موتزارلا رنده شده : ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
در تاب های روی حرارت ملایم پیاز را تفت دهید تا شفاف شود. گوشت چر خکرده را اضافه ومرتب هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود.
رب گوجه را اضافه و کمی تفت دهید تا رب رنگ بیندازد و آنگاه، کرفس و هویج را اضافه و تفت دهید تا نرم شود. قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود آنگاه گوجهفرنگی و مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه و وقتی مواد غلیظ شد جعفری را به آن بیفزایید و از روی حرارت بردارید.
مایه گوشت را کف قالب نسوز بریزید و توپکهای سیبزمینی را در ماهیتابه سرخ کنید تا طلایی شوند و روی مایه گوشت بریزید.
حالا پنیر موتزارلای رنده شده را روی توپکها ریخته و ۱۰ دقیقه در فر داغ شده بپزید تا پنیر ذوب شود. توپک شفرد شما آماده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه