آموزش طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
توپک سیب زمینی کاله Kalleh Potato Ball بسته به نوع مصرف یا سلیقه شما میتواند یک پیش غذا یا وعده اصلی جذاب باشد. برای درست کردن توپک سیب زمینی در خانه میتوانید سیب زمینی پخته و سرد شده را له کرده، با تخم مرغ و انواع پنیر پروسس و مقداری ادویه مخلوط کنید و آن را با دست به شکل توپهای کوچک در بیاورید، اما پمینا (زیرمجموعه برند کاله) در محصولات غذایی انجمادی گروه سولیکو در کنار سیب زمینی نیمه آماده محصول دیگری به نام توپک سیب زمینی معرفی میکند. توپک سیب زمینی آماده کاله را میتوانید در تابه حاوی روغن تفت دهید و آن را با انواع سس، پنیر در کنار سبزیجات و حتی گوشت و مرغ سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری آشنا میشویم.
مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی پنیری
۵۰۰ گرم توپک سیب زمینی
۲۰۰ گرم پنیر موزارلای رنده شده
۱۰۰ گرم ژامبون خرد شده
۲ قاشق سوپ خوری سس مایونز
۱ قاشق چایی خوری سس چیلی
۲ قاشق چایی خوری سس خردل
۱ قاشق چایی خوری آب لیمو ترش تازه یا سرکه
۳۰ گرم جعفری خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری
تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید. توپکها را کاملا سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را به یک ظرف نسوز منتقل کنید.
سس مایونز، سس باربیکیو، سس چیلی، سس خردل، آب لیمو ترش و نیمی از جعفری خرد شده را با هم مخلوط و روی توپکهای سیب زمینی بریزید و با پنیر موزارلا روی آن را بپوشانید. موادتان را برای ۱۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کردهاید قرار دهید تا پنیر روی آن ذوب شود.
زمان سرو باقی مانده جعفری، نمک و فلفل را روی آن بپاشید و توپک سیب زمینی پنیری را سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه