آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی؛ سفره‌ای متفاوت بچینید!

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی؛ سفره‌ای متفاوت بچینید! . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)
كره ۶۰ گرم
سینه‌ مرغ خلالی خرد كرده ۵۰۰ گرم
قرص عصاره‌ مرغ ۱ عدد
ادویه‌ كاری ۱ قاشق چایخوری
قارچ ورقه‌ای خرد كرده ۴۰۰ گرم
ماست چكیده ۲۰۰ گرم
زعفران حلكرده ۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱۵۰ میلی‌لیتر (حدود دوسوم پیمانه)
نمك و فلفل به میزان لازم
زرده‌ی تخم‌مرغ ۴ عدد
فیله‌‌ گوجه‌فرنگی رنده كرده ۷-۸ عدد

طرز تهیه

1. برنج را در قابلمه‌ حاوی آب و نمك بپزید و آبكشی كنید. نیمی از كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم‌ قرار دهید. آن‌گاه سینه‌ مرغ، قرص عصاره‌ مرغ و ادویه‌كاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائی‌رنگ شود.

2. حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد كنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اكنون ماست، زعفران، روغن، نمك، فلفل و زرده‌ تخم‌‌مرغ‌ها را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود.

3. آن‌گاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینك كف ظرف نسوز را با كره چرب كنید و یك‌چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف كنید.

4. حالا قدری از مایه‌ مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندكی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجه‌فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه‌های برنج، مرغ و قارچ و گوجه‌فرنگی را تكرار كنید. به گونه‌ای كه آخرین لایه‌ی ته‌چین، گوجه‌فرنگی باشد.

5. حالا باقیمانده‌ كره را خرد كنید و روی ته‌چین بچینید. اكنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ كنید تا بخار ته‌چین خارج شود. اینك ته‌چین را به مدت تقریبی یك‌ونیم ساعت در فر گرم كرده با دمای ۱۸۰درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود
طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی؛ سفره‌ای متفاوت بچینید!

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی