آموزش طرز تهیه تهچین مرغ دو طبقه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد
ماست سفت ۵۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۴ عدد
زعفران ساییده به مقدار لازم
کره ۱۰۰ گرم
روغن و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
مرغ رو با پیاز و نمک و زعفران بپزید و بعد از پخت مرغ رو ریش ریش کنید و در روغن کمی تفت دهید
برنج رو از یکساعت قبل در آب نمک میخیسانیم و بعد در قابلمه ای که آبش در خال جوشه میریزیم و بعد از اینکه آماده آبکش شد آبکش کنید. ماست رو با تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کنید و به برنجتون اضافه کنید.
نیمی از کره و روغن رو هم آب کنید و به برنج اضافه کنید.توی ۲ قابلمه با سایز متفاوت اول مقداری کره یا روغن رو بریزید. بعد کمی از برنج، بعد مرغ و دوباره برنج و حسابی فشرده کنید.روی شعله کم حدود یک ساعت بذارید تا دم بکشد،( زمانش بستگی به سایز ته چین
دارد)
بعد که دم کشید اول قابلمه بزرگ رو برگردونید بعد قابلمه کوچک رو برگردونید و به دلخواه تزئین کنید. من با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین کردم.
برای ترشی بامیه هم دم بامیه ها رو گرفتم البته نباید زیاد از ته گرفته بشه تا لیز نشه بعد بامیه ها رو شستم و گذاشتم آبشون بره بعد داخل یه شیشه تمیز بامیه ها و چند حبه سیر و چند برگ نعنا و ترخون و شوید ودو سه تا فلفل رو لایه لایه ریختم و روشون مخلوط سرکه سفید و آب که جوشونده بودم و خنک شده بود رو ریختم و درش رو محکم کردم و توی یخچال قرار دادم . (مقدار سرکه دوبرابر آب بود)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه