آموزش طرز تهیه ترش کباب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 3نفر
مرغ 3 تکه
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 1.5 قاشق غذا خوری
آبغوره یا آب نارنج به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
سیب زمینی متوسط 2 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
بادمجان 2 عدد
طرز تهیه
1-تکه های مرغ رو توی گمج(ظروف سفالی مخصوص گیلان) ریختم بهمراه نمک، زرچوبه ،پیاز وسیر و دوسه لیوان آب ….در همین حین آبغوره یاآب نارنج هم بریزید بذارید مرغ بپزه.
2-سیب زمینی ها رو خلالی درشت کنید و توی روغن داغ، زردچوبه و نمک بزنید و سیب زمینی رو سرخ کنید.
3-بادمجان ها رو یکی دوساعت قبل پوست بگیرید و روش نمک بپاشید
4-وقتی مرغ خوب پخت مرغ ها رو سرخ کنید… بعد بادمجونها رو فشار بدید و آبش گرفته بشه و سرخ کنید…. گوجه رو حلقه کنید و رب رو جدا و به ترتیب سرخ کنید. رب سرخ شده و گوجه رو توی آب مرغ بریزید. بذارید یه کمی بجوشه… اگه آبِ خورشت زیاد بود بذارید یه کم تبخیر بشه…
5-مرغ، سیب زمینی و بادمجونها رو تو خورشت بریزید یه قل که زد فورا خاموش کنید (چون سیب زمینی با آب بجوشه آب خورشت رو میگیره و خورشت خشک میشه) بعد فلفل بزنید
سایر نکات
۱.پیاز رو بزرگ میندازم تو آب. پیاز و سیر بوی مرغ رو میگیره.
٢.من از گوجه ی کوچولوی محلی و بادمجون قلمی محلی استفاده کردم
بسته به سلیقتون میتونید مواد رو توی آب نریزید …. اول آب خورشت رو توی ظرف سرو کنید بعد مرغ و سیب زمینی و بقیه مواد رو روی آب بذارید.
٣.کنار این غذا پیاز و زیتون سرو میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه