آموزش طرز تهیه ترشی لیته رب گوجه ای تند . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم برای 12نفر
کلم پیچ چند برش
هویج 4 عدد
بادمجان 3 عدد
خیار سبز 3 عدد
سیر 3 حبه
موسیر به تعداد لازم
نعنا خشک وترخون(ازهرکدام) 1 قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
تخم گشنیز وپودر سیاه دانه(از هرکدام) 1 قاشق چای خوری
سرکه قرمز به مقدار لازم
فلفل قلمی تند 4 عدد
سایر نکات
1-ابتدا مواد ترشی را پوست گرفته ،شسته ،داخل صافی گذاشته تا کامل آب آن ریخته شود . مقداری آب گرم را روی موسیرها ریخته وکنار بگذارید .
2-مواد را به قطعات کوچکتر خرد کرده ،سپس مواد وسیر وموسیر وکلم پیج،فلفل قلمی را داخل غذا ساز ریخته تا کمی خرد ریز شود ، سپس مواد را داخل ظرفی ریخته ،پودر سیاه دانه ،وپودر تخم گشنیز ، ترخون /نعنا خشک ،نمک را اضافه کرده وهم میزنیم ،
3-سرکه قرمز را با رب گوجه به میزان دلخواه ،مخلوط کرده وبه مواد اضافه میکنیم ،ترشی را هم میزنیم ،وسپس داخل ظرف در بسته ریخته ودر یخچال نگهداری کنید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه