آموزش طرز تهیه ترشی سیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
سیر (پوست کنده) 225 گرم
فلفل دلمه ای (قرمز بزرگ) – خرد شده 1 عدد
سرکه 2 فنجان
شکر 150 گرم
پودر خردل 1/2 قاشق چای خوری
دانه کرفس 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-حبه های سیر را در یک کاسه متوسط بریزید و در صورت لزوم حبه های بزرگ را از وسط نصف کنید. سپس با فلفل دلمه ای خرد شده مخلوط کنید.
2-سرکه و شکر را در یک ماهی تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. پودر خردل و دانه های کرفس را در یک کیسه کوچک (مانند چای کیسه ای) بپیچید و در ماهیتابه بگذارید. بعد از اینکه سرکه به جوش آمد به مدت ۵ دقیقه زمان دهید تا بجوشد.
3-سپس مخلوط سیر و فلفل را اضافه کرده، اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر بجوشدو بعد کیسه را خارج کنید.
4-و فلفل دلمه ای را در ظرف مورد نظر برای ترشی ریخته، سپس مایع باقیمانده را روی آنها بریزید.
5-درب ظرف را محکم ببندید تا هوا نکشد و بعد حداقل ۳ هفته قبل از سرو در یخچال یا جای سرد بگذارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه