آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه ترشی سالادی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ترشی سالادی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

سرکه 1 لیتر
آب لیتر
رب گوجه ‌فرنگی 1 کیلوگرم
ادویه ترشی به مقدار لازم
گل کلم 1 کیلوگرم
کلم پیچ 500 گرم
هویج 500 گرم
بادمجان 250 گرم
لوبیا سبز 250 گرم
موسیر 100 گرم
فلفل دلمه ای (زرد،قرمز،سبز) 200 گرم
سیب ترشی 100 گرم
ساقه کرفس 200 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا تمامی سبزیجات را شسته خشک کرده و بصورت نگینی خرد میکنیم.موسیر و سیب ترشی را نیز طبق معمول خیسانده و بعد خرد میکنیم

2-آب و سرکه را ترکیب کرده و روی حرارت قرا میدهیم تا بجوش آید،سپس ادویه ،نمک و فلفل را می افزاییم

3-در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با مخلوط سرکه ترکیب میکنیم تا حل شود.سپس اجازه میدهیم یکی دو جوش بزند

4-در انتها سبزیجات ترشی را افزوده و اجازه میدهیم سه الی چهار دقیقه(نه بیشتر)با حرارت ملایم بجوشد.

5-پس از سرد شدن کامل درون شیشه ریخته و ترجیحا در یخچال یا جای خنک نگه داری میکنیم

سایر نکات

علت افزودن آب به سرکه این است که از تندی و زنندگی سرکه جلوگیری شود و دلیل دوم اینکه وقتی سرکه و آب بجوشند احتمال کپک زدن ترشی به زیر صفر میرسد.
افزودن و یا حذف سایر سبزیجات کاملا اختیاری و امکانپذیر میباشد.
بیشتر از چند جوش ترشی را نجوشانید،چون این ترشی با حالت دندان گیر و کمی سفت لذیذتر خواهد بود
طرز تهیه ترشی سالادی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی