آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه ترشی ذرت (ترشی شیربلال )

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ترشی ذرت (ترشی شیربلال ) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

ذرت تازه 6-4 عدد
سرکه انگور به مقدار لازم
سیر 8 حبه
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1-بتدا ذرت هارو به صورت حلقه حلقه برش زده و با مقداری کمی سرکه می پزیم ودر ظرف را گذاشته وهر چند دقیقه هم میزنیم تا خوب با سرکه پخته شود .

2-ذرت پخته شده را داخل آبکش ریخته ،تا دوسه ساعت که کمی خشک شود.

3-ذرت پخته شده را داخل ظرف ترشی ریخته و سیر خلال برش داده را لابلای ذرت ریخته تا ظرف پر شود بعد سرکه و نمک را مخلوط کنید و روی ذرت بریزید تا ظرف پر شود بعد درب ظرف را محکم میبندیم تا حدود یک هفته ترشی آماده سرو کردن هست.

سایر نکات

هیچ وقت موقع پخت ذرت،نمک نزنید چون باعث سفت شدن ذرت میشود.
بهتر است برای هر نوع ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنید .
این ترشی مزه ملسی دارد و خیلی خوشمزه و خانواده پسند هست ،حتما امتحان کنید ،مطمئنم که خوشتون میاد.
طرز تهیه ترشی ذرت (ترشی شیربلال )

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی