آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه ترشی بادمجان ملس

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان ملس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

بادمجان کیلوگرم
فلفل تند 4 عدد
سیر 2 بوته
نمک 3 قاشق غذا خوری
شکر 1 لیوان
نعنا خشک 5 قاشق غذا خوری
سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا بادمجان ها را نگینی خرد کنید ، پوست بادمجان را نکنید .

2-داخل قابلمه ریخته و سرکه را اضافه میکنیم ، تا جایی سرکه میریزیم که بادمجان ها شناور شوند.

3-شعله گاز را روشن کرده و اجازه میدهیم بادمجان ها با سرکه بپزند و نرم شوند ، تا جایی بپزید که شکل بادمجان ها تغییر نکند ولی سرکه کاملا به خورد بادمجان ها برود و رنگ بادمجان ها بنفش شود کافیست .

4-شعله را خاموش کرده و تا سرکه داغ است شکر را اضافه میکنیم و آرام هم میزنیم مراقب باشید موقع هم زدن بادمجان ها له نشوند .

5-سیر و فلفل را داخل دستگاه خردکن ریخته و کاملا ریز کنید و به بادمجان ها اضافه کنید و نمک و نعنا خشک را هم اضافه کنید و مخلوط کنید .

6-اگر مواد را اضافه کردید سرکه کم شد مقداری سرکه اضافه کنید ، وقتی خنک شد داخل ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال قرار دهید ، اجازه دهید یک روز داخل یخچال بماند تا مواد به خورد بادمجان ها برود ، بعد از یک روز ترشی آمادست .

سایر نکات

این ترشی سرد مصرف شود خوشمزه تر است .این ترشی بسیار لذیذه و برای افرادی که طعم تند ترش سرکه را دوست ندارند بسیار مناسب است .
طرز تهیه ترشی بادمجان ملس

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی