آموزش طرز تهیه ترافل شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
10_9 برش از کیک (مقدار دقیق نگفته موقع مخلوط کردن مواد مقداری کیک بردارید اگه قوام مواد شل شد میتونید مجدد کیک اضافه کنید)
1 پاکت خامه مایع (200 میلی ،یا خامه صبحانه )
3 قاشق غذاخوری نوتلا (مارک تورکو ، سارله و یا هر نوع شکلات صبحانه)
1 قاشق غذاخوری نسکافه
1 استکان فندق خرد شده
برای قسمت بیرونی:
2 پاکت شکلات (کلا 160 گرم)
طرز تهیه
کیک ها را در غذاساز خرد کنید. بقیه مواد را اضافه کنید و ورز بدید.(قوام مواد طوری باشد که قابل شکل دادن باشد اگر شل بود کمی کیک خرد شده و اگر سفت بود با خامه به قوام مورد نظر برسانید) از مواد مقداری بردارید و با دست گرد کنید و داخل قالب های مورد نظر بذارید. داخل قالب فشار بدید تا شکل قالب را بگیرد. نیم ساعت در یخچال بذارید.
شکلات ها را به روش بنماری آب کنید. ترافل ها را از قالب بیرون آورید . داخل هر قالب 1 قاشق مرباخوری شکلات بریزید و تمام قسمتهای قالب را به شکلات آغشته کنید. مجدد ترافل ها را داخل قالب ها بذارید و مجدد در یخچال بذارید تا شکلات ها سفت شوند. سپس برگردانید و از قالب بیرون آورید. نوش جان .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه