آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه تاک پلو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاک پلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

400 گرم برگ‌مو
3 پيمانه برنج
8 عدد فيله مرغ
1 ق‌س گرد غوره
1 عدد پياز
1 ق‌چ سوياسس
1 پيمانه روغن
1 ق‌م زعفران
1 ق‌چ پودر خردل
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهیه

1. برنج را پاك كرده، بشوييد و با مقداري آب و نمك به مدت دو ساعت خيس كنيد.

2. در يك كاسه سوياسس را با پودر خردل و نمك و فلفل مخلوط كنيد. سپس پياز را ريز خرد كرده و به كاسه اضافه كنيد. زعفران را به مقدار دلخواه با آب جوش مخلوط كرده و به مواد اضافه كنيد.

3. فيله‌هاي مرغ را هم به كاسه اضافه كرده و خوب با مواد مخلوط كنيد تا همه جاي فيله‌ها مزه‌دار شود. در ظرف را پوشانده و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد.

4. حالا قابلمه‌اي را آب كرده و روي حرارت بگذاريد. آب كه جوش آمد برنج را از آبي كه در آن خيسانده بوديد خارج كرده به آب جوش اضافه كنيد. برگ مو را خرد كرده و بعد از يكي دو دقيقه به برنج در حال جوش بيفزاييد.

5. برنج و برگ مو را كه نرم شدند آبكش كنيد. در قابلمه‌اي مناسب كمي روغن ريخته، ته‌ديگ دلخواه را بچينيد و برنج را در قابلمه بريزيد.

نكته: دقت كنيد كه در موقع ريختن برنج و برگ مو در قابلمه، لابه‌لاي آن مقداري گرد غوره بپاشيد.

6. حالا قابلمه را روي حرارت ملايم گذاشته و به مدت 45 تا 50 دقيقه دم كنيد.

7. تا برنج دم مي‌كشد فيله‌هاي مرغ را از يخچال بيرون بياوريد. در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و فيله‌ها را در روغن سرخ كنيد. مي‌توانيد براي پخت كامل فيله‌ها مقدار خيلي كمي آب ريخته و مدتي در ظرف را ببنديد.

8. برنج را بعد از دم كشيدن در ظرف دلخواه كشيده و با فيله‌هاي مرغ تزئين كنيد.
طرز تهیه تاک پلو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی