آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تارت گلابی بهمراه کرم کاسترد پنیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تارت گلابی بهمراه کرم کاسترد پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای خمیر تارت:
250 گرم آرد
100 گرم پودر فندق
یک پنس نمک
100 گرم شکر
200 گرم کره سرد
1 تخم مرغ

برای کرم کاسترد پنیری:
250 گرم پنیر ماسکارپونه
1-2 قاشق غذاخوری پودر شکر
کرم کاسترد(طرز تهیش در کانالمه)(همون مقدار استفاده میکنید)

3 گلابی بزرگ
1200 گرم بعلاوه 1/2 پیمانه آب(میتونین مقداری هم از آب سیب استفاده کنین)
آب نصف یک لیمو
وانیل

2-3 قاشق غذاخوری شکلات رنده شده برای تزیین

طرز تهیه

برای خمیر، آرد، پودر فندق، نمک و شکر رو مخلوط کنین، کره ها و تخم مرغ هارو اضافه کنین و با دست ورز بدین تند تند و داخل سلفون بزارین 1 ساعت یخچال.
کرم کاسترد رو درست کنین و بزارین کنار تا سرد شه.
خمیر رو داخل یک قالب 28 سانتیمتری بزارین و یکنواخت کنین و از اطراف بالا بیارین خمیر رو و با چنگال همه جاشو سوراخ سوراخ کنین. در فر گرم شده 200 درجه حدود 20 دقیقه بپزین تا خوب قهوه ای شه.بعد بزارین سرد شه.
گلابی هارو پوست بکنین، هسته هاشونو دربیارین و به 4 قسمت تقسیم کنین.آب، شکر، وانیل و آب لیمو رو بجوشونین و گلابی هارو اضافه کنین و حدود 10 دقیقه بپزین تا نرم شن.بعد خشک کنید و بزارین سرد شن.
پنیر ماسکارپونه، کرم کاسترد و پودر شکر رو خوب هم بزنین با همزن یا با ویسک تا مخلوط شن خوب.بعد روی تارت سرد بریزین و یکنواخت کنین و گلابی هارو روش بچینین و با شکلات رنده شده تزیین کنین.سپس بهتره حدود 12 ساعت بزارین یخچال
طرز تهیه تارت گلابی بهمراه کرم کاسترد پنیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی