آموزش طرز تهیه تارت کیک کرمدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک 80 گرم)
1استکان شکر(70 گرم )
نصف لیوان شیر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1پاکت وانیل(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
آرد(به اندازه ای مثل قوام مایه کیک معمولی شود)
برای کرم:
3 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری پودر نشاسته(گندم)
2 قاشق غذاخوری آرد
1استکان شکر
وانیل
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
مواد تارت را باهم مخلوط کنید داخل قالب تارت چرب و آرد پاشی شده بریزید داخل فر 180 درجه بپزید(با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید). به غیر از کره همه ی مواد کرم را باهم مخلوط کنید و روی اجاق مدام هم بزنید تا بپزد و قوام بگیرد از روی اجاق بردارید و کره اضافه کنید و گاهی هم بزنید تا آب شود. کیک را از داخل قالب بیرون آورید و کرم را در قسمت گود بریزید و تزئین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه