آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه شیر برنج مجلسی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیر برنج مجلسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۷۰ دقیقه

مواد لازم برای 8نفر

هل (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق مربا خوری
شکر 2 پیمانه
خلال پسته 2 قاشق
خلال بادام 1 قاشق
شیر 4/5 لیتر
نمک 1/4 قاشق چای خوری
برنج 1 پیمانه
گلاب کمی

طرز تهیه

1-ابتدا برنج را بشویید و با یک چهارم قاشق چایخوری نمک، یک تا دو ساعت خیس کنید.

2-پس از این مدت، آب روی برنج را خالی کنید و شیر را به آن بیفزایید. مخلوط برنج و شیر را روی حرارت ملایم بپزید و مقداری گلاب هم به مخلوط بیفزایید.

3-بعد از اینکه برنج کاملاً پخت و له شد، خلال بادام، هل آسیاب شده و شکر را به آن اضافه کنید و مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

4-بعد از اینکه شیر برنج کاملاً جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید. روی شیربرنج را نیز با خلال پسته تزیین کنید.

سایر نکات

برای خوشمزه تر شدن غذا خلال بادام و پسته را از شب قبل در شکر و گلاب خیس کنید
اگر شیر برنج را برای دسر میخواهید آن را بسیار غلیظ کنید و اجازه دهید آب آن کاملا برود ،سپس داخل قالب ریخته و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود
حتما برای تهیه این شیر برنج از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید
در کشور هند، شیربرنج را در میهمانی ها یا برای نذر تهیه می کنند
برخی افراد شیر برنج را با شکر سرو میکنند که در این صورت نباید به غذا نمک بزنند.
طرز تهیه شیر برنج مجلسی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی