آموزش طرز تهیه تارت کیک کرمدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 لیوان آرد (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 استکان شیر (100 گرم)
2 عدد تخم مرغ
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال
1 قاشق مرباخوری دارچین
برای کرم:
3 استکان شیر (300 گرم)
1 استکان شکر (70 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
3 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
برای کیک تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید. بقیه مواد بجز آرد را اضافه کرده هم بزنید در آخر آرد را اضافه کنید و هم بزنید و مایه کیک را داخل قالب تارت چرب شده بریزید. در فر 170 درجه 20 دقیقه بپزید. برای کرم تمام مواد بجز کره را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتی که مثل محلبی (مثل فرنی) غلیظ شود بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره حل شود. بعد از ولرم شدن روی کیک سرد بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه