آموزش طرز تهیه تارت کیک شکلاتی با فیلینگ پودینگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 تخم مرغ در دمای اتاق
100 گرم شکر
1/2 پیمانه شیر
1/2 پیمانه روغن مایع
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
10 گرم بکینگ پودر
وانیل
180 گرم آرد
–
برای پودینگ:
1 بسته پودر پودینگ وانیلی یا شکلاتی
شیر به مقداری که روی بسته نوشته
طرز تهیه
تخم مرغ هارو با شکر اونقدر بزنین تا شکر حل شه، بقیه موادو بجز آرد و بکینگ پودر اضافه کنین و هم بزنین، آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و با لیسک زیرو رو کنین. در قالب تارت کیک که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، حدود 25 دقیقه بپزین.بعد که کیک سرد شد کاملا،روش پودینگ رو که آماده کردین و روش سلفون گذاشتین تا پوسته نبنده و اونم ولرم شده رو بریزین و تزیین کنین.
آلبالو هارو بزارین فریزر بعد روی کیک بزارین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه