آموزش طرز تهیه تارت کیک زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 استکان شیر (100 گرم)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم)
نصف پاکت وانیل (2.5 گرم)
1 کاسه زردآلوی تازه
1.5 لیوان آرد( اگه به نظرتون کم بود اضافه کنید)
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را 3 دقیقه با همزن هم بزنید. روغن مایع ، شیر ، وانیل اضافه کرده به هم زدن ادامه بدین. آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده به هم زدن ادامه بدین . در قالب های کوچک تارت که چرب شده مایه کیک را بریزید و روی مایه کیک برش های زردآلو بذارین و در فر 180 درجه که 3 دقیقه قبل گرم شده تا وقتی که طلایی شود حدود 30_25 دقیقه بپزید .بعد از خنک شدن در صورت دلخواه با پودر قند تزیین کنید . نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه