آموزش طرز تهیه تارت عریان بهمراه فراستینگ پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 پیمانه یا 226 گرم کره همدمای اتاق
1/2 پیمانه یا 60 گرم پودر قند
1 تخم مرغ
2 و 1/4 پیمانه یا 280 گرم آرد
1 پیمانه یا 100 گرم پودر بادام
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری عصاره بادام
–
برای فراستینگ پنیری:
250 گرم پنیر ماسکارپونه همدمای اتاق
2/3 پیمانه یا 80 گرم پودر قند
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 و 1/4 پیمانه یا 300 گرم خامه صبحانه، سرد
–
طرز تهیه
برای خمیر سابله، آرد، پودر بادام و نمک رو مخلوط کنین و الک کنین، پودر قند و کره رو خوب با همزن برقی بزنین تا پفی و سبک شه، تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین تا کاملا مخلوط شه، عصاره بادام رو اضافه کنید و مخلوط کنین، حالا مواد خشک رو اضافه کنید و با قاشق چوبی یا لیسک زیرو رو کنین. اصلا زیاد مخلوط نکنین. همینکه خمیر جمع شد کافیه.خمیر رو به دو قسمت تقسیم کرده و یکوچولو صاف کنین و داخل سلفون بزارین و 30 دقیقه بزارین یخچال.
حالا خمیر هارو دربیارین از یخچال و هرکدومو بین دوتا کاغذ روغنی، به شعاع 25 سانتیمتر و ضخامت 5-6 میلی متر باز کنین با وردنه، یا هر شکل دلخواه دیگه بدین (حرف یا عدد) بعد با رینگ 23-24 سانتیمتری ببرین و بعدش با رینگ 12 سانتیمتری وسط دایره رو ببرین، طوریکه مثل شکل شه.بعد هردو رو داخل سلفون 30 دقیقه بزارین یخچال.در این حین، فر رو در دمای 180 درجه بزارین، بعد سابله هارو روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بزارین و 12-15 دقیقه بپزین، زیاد نه تا خشک نشن.بعد بزارین کاملا سرد شن.
برای فراستینگ، پنیر ماسکارپونه، وانیل و پودر قند رو با همزن برقی بزنین، در طرف دیگه، خامه رو فرم بدین، اگه از خامه قنادی استفاده میکنین، پودر قند نیاز نیس.بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین. با ماسوره 9-11 میلی متری ساده کار کنین.حدود یک شب بزارین یخچال بعد تزیین و سرو کنین.
سابله ها نرم و در عین حال ترد و خوشمزه خواهند بود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه