آموزش طرز تهیه تاتلی قبرس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
1.5 لیوان آرد سوخاری
1.5 لیوان پودر نارگیل
1 لیوان گردوی خرد شده
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای کرم:
5 لیوان شیر
1 لیوان نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
برای شربت:
3 لیوان آب
2 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه
ابتدا برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق بذارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید. سپس اجاق را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید و کنار بذارید خنک شود. برای کیک تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. مایه کیک را داخل ظرف پیرکس چرب شده بریزید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.(حدود 30 دقیقه)
بعد از اینکه کیک پخته شده را از فر بیرون آورید شربت سرد را روی کیک گرم بریزید و کنار بذارید سرد شود. برای کرم تمام مواد بجز پودر کرم شانتی، را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود. سپس از روی اجاق بردارید وقتی که ولرم شد پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی حدود 2 دقیقه هم بزنید. کرم را روی کیک شربتی سرد شده بریزید و صاف کنید سپس روی کرم پودر نارگیل فراوان بپاشید و 3_2 ساعت در یخچال بذارید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه