آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تاتلی شام

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاتلی شام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

1 کیلو ایرمیک(آرد سمولینا)
2 لیوان شکر
2 لیوان آب
3 قاشق چای خوری جوش شیرین
برای کف سینی و روی تاتلی 2 قاشق غذاخوری پر شیره انگور را در 4 قاشق غذاخوری آب حل کنید
مواد لازم برای شربت:
4.5 لیوان شکر
4 لیوان آب
4_3 قطره آب لیمو

طرز تهیه

برای شربت آب و شکر را بجوشانید و شربت با قوام متوسط آماده کنید سپس آب لیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید خنک شود.
برای تاتلی شام تمام مواد را در ظرفی بریزید و هم بزنید(این نقطه مهم است که خیلی ورز ندید فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شوند هم بزنید. اینکار برای اینکه ایرمیک خمیر نشود و دانه دانه بماند مهم است) کف سینی از مخلوط آب و شیره انگور بزنید و خمیر را دو قسمت کنید و یک قسمت را در حالیکه دستتان را داخل ظرف آبی میزنید و خیس میکنید در کف قالب پهن کنید روی خمیر دارچین بپاشید و خمیر باقیمانده را داخل سینی پهن کنید.در آخر از مخلوط آب و شیره انگور روی خمیر بزنید و روی ظرف را بپوشانید و حداقل 2 ساعت استراحت بدید.سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.سپس از فر بیرون آورده شربت سرد را روی تاتلی گرم بریزی. نوش جان
طرز تهیه تاتلی شام

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی