آموزش طرز تهیه تاتلی سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
6 عدد سیب متوسط سفت
4_3 عدد میخک
1 عدد چوب دارچین
نصف و یا یک استکان آب (استکان کمر باریک ترک)
1.5_2 استکان شکر
برای روی سیب:
خامه و یا بستنی و یا ماست چکیده
پسته و یا گردو
طرز تهیه
سیب ها را به صورت درسته پوست بکنید. هسته و قسمتهای سفت در قسمت وسط را خالی کنید. داخل قابلمه پهن و کم عمق و در دار بذارید. شکر را به طور مساوی در قسمت وسط سیبها بریزید. چوب دارچین و میخک و کمی هسته سیب را روی سیبها بذارید. آب را داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی اجاق با شعله کم بذارید و در قابلمه را بذارید. با حرارت کم با کنترل بپزید. حدود 25_20 دقیقه تا وقتی که سیب ها نرم شوند بپزید و سپس کنار بذارید سرد شود. بعد از سرد شدن طبق ذائقه خودتان با گردو ، ماست چکیده و یا با خامه (ترجیحا خامه محلی و یا خامه صبحانه) سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه