آموزش طرز تهیه تاتلی ایرمیک ژله ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
9 قاشق غذاخوری ایرمیک (آرد سمولینا ، از لوازم قنادی فروشی یا مغازه هایی که مواد غذایی خارجی میفروشن بخرید)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
مواد لازم برای ژله:
1 پاکت ژله توت فرنگی طبق دستور روی پاکت درست کنید
1 کاسه توت فرنگی
طرز تهیه
ابتدا شیر ، شکر و ایرمیک را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق در حالیکه با همزن دستی هم میزنید بپزید. وقتی قوام گرفت وانیل را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. قالب سیلیکونی را خیس کنید و تاتلی ایرمیک را تا نصف قالب بریزید. توت فرنگی های خرد شده را روی تاتلی ایرمیک بریزید و ژله را طبق دستور روی پاکت درست کنید و روی توت فرنگی ها بریزید. حداقل 4_3 ساعت داخل یخچال بذارید و سپس برگردانید و سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه