آموزش طرز تهیه تاتلی ایرمیک موزی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر شیر
9 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا ، از لوازم قنادی فروشی ها بخرید)
10 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
4 عدد موز
1 پاکت بیسکوییت پتی بور
نصف لیوان گردو
1 قاشق چای خوری دارچین
طرز تهیه
ایرمیک و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. شیر را اضافه کنید و هم بزنید و روی اجاق بذارید. برای اینکه ته نگیرد در حالیکه که هم میزنید بپزید. بعد از اینکه پخت و قوام گرفت اجاق را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید. ظرف پیرکس مربع را با آب خیس کنید و آب اضافی را بیرون بریزید. یک سوم تاتلی ایرمیک را داخل ظرف بریزید. روی تاتلی بیسکوییت بچینید. نصف تاتلی باقیمانده را روی بیسکوییت ها بریزید. و روی تاتلی موز حلقه شده بچینید دوباره باقیمانده تاتلی را بریزید و صاف کنید. در آخر بیسکوییت باقیمانده خرد شده و گردوی خرد شده را با دارچین مخلوط کرده روی تاتلی بریزید. 4_3 ساعت در یخچال بذارید سپس برش زده سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه