آموزش طرز تهیه تاتلی ایرمیک با ژله توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 پاکت ژله توت فرنگی
16_15 عدد توت فرنگی
برای قسمت ایرمیکی:
14 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا)
1 لیتر شیر
از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر شکر
1 قاشق غذاخوری کره
وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه
ابتدا توت فرنگی را که نصف کردید را کف قالب بریزید. ژله را طبق دستور روی پاکت درست کنید و روی توت فرنگی ها بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا ژله خوب سفت شود. برای تاتلی ایرمیکی بجز کره و وانیل تمام مواد را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید وقتی جوشید کره و وانیل را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. بعد از پخت مثل فیلم کمی که ولرم شد با کمک قاشق داخل قالب ریخته و صاف کنید. 2 ساعت داخل یخچال بذارید سپس از قالب بیرون آورده سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه