آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تاتلی انگشتی مغزدار

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاتلی انگشتی مغزدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

125 گرم مارگارین نرم شده (یا کره)
1 عدد تخم مرغ
نصف استکان شکر (استکان کمرباریک ترک ، 35 گرم)
2 قاشق سوپخوری روغن مایع
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
2 قاشق سوپخوری ایرمیک (آرد سمولینا)
آرد به مقدار لازم (3 الی4 استکان)(استکان کمرباریک ترک ، یک استکان حدود 50 گرم آرد است)

برای داخل آن:
5 عدد گردو
1 استکان فندق و یا بادام
2 قاشق سوپخوری شکر
کمی دارچین

برای شربت:
2 لیوان شکر
2.5 لیوان آب
2_3 قطره آب لیمو

برای روی آن:
1 لیوان ایرمیک (آرد سمولینا)

طرز تهیه

ابتدا شربت را آماده کنید. آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق بجوشانید وقتی جوشید آب لیمو را اضافه کنید و زیر اجاق را کم کنید. 10 دقیقه روی حرارت کم بجوشانید تا غلیظ شود. سپس اجاق را خاموش کنید و شربت را کنار بذارید تا سرد شود.
برای خمیر، تمام مواد مورد نیاز را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را در آخر بریزید و ورز بدید.
آرد را مثل همیشه کم کم اضافه کنید و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده شود. روی خمیر را بپوشانید و 15 دقیقه استراحت دهید.
گردو و فندق را بصورت درشت خرد کنید و شکر و دارچین را به گردو و فندق اضافه کنید.
از خمیر تکه هایی به بزرگی گردو جدا کنید خمیر را با دست باز کنید، از مواد فندقی گردویی داخل خمیر گذاشته با دست خمیر را به شکل کوفته درست کنید.
ایرمیک را داخل بشقاب بریزید . خمیری را که درست کرده اید به ایرمیک آغشته کنید و داخل سینی چرب شده بچینید. در فر 180درجه تا وقتی سرخ شود بپزید.
بعد از بیرون آوردن از فر برای اینکه تاتلی گرمای اولیه را از دست بدهد 5 دقیقه صبر کنید.
سپس شربتی را که کاملا سرد شده روی آنها بریزید.
وقتی تاتلی کاملا سرد شد سرو کنید
طرز تهیه تاتلی انگشتی مغزدار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی