طرز تهیه بیف بروکلی کنجدی
مواد لازم :
سویاسس : 3 قاشق سوپ خوری
سرکه : 2 قاشق سوپ خوری
چیلی سس : 2 قاشق سوپ خوری
سیر رنده شده : 2 قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای : 1 قاشق سوپ خوری
آرد ذرت : دو و یک دوم قاشق سوپ خوری
فیله گوساله نازک ورق شده : 250 گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
بروکلی : 250 گرم
آب برای بروکلی : یک چهارم پیمانه
روغن کنجد بوداده : چهار قاشق سوپ خوری
قارچ شیتاکه ورق شده : 1 پیمانه
هویج روبانی برش خورده : 1 پیمانه
پیازچه خرد شده : یک دوم پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده : 2 قاشق چای خوری
کنجد بوداده برای تزیین : یک و یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه :
سویاسس ، سرکه ، سس چیلی ، یک قاشق چای خوری سیر ، شکر قهوه ای و یک دوم قاشق چای خوری آرد ذرت را در کاسه ای مخلوط کنید . 2 قاشق چای خوری آب را با 2 قاشق چای خوری آرد ذرت مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید . بروکلی را در آب با در بسته بخارپز کنید . 2 قاشق چای خوری از روغن را در وک ریخته و گوشت ها را بدون اینکه در آب بیاندازید با حرارت بالا سرخ کرده و کنار بگذارید . سپس دو قاشق چای خوری روغن را به وک اضافه کرده و قارچ ، هویج و پیازچه را تفت دهیدتا نرم شوند ، و بعد یک قاشق چای خوری سیر و زنجبیل را اضافه کرده و تفت دهید و بروکلی ، گوشت ، مخلوط سویاسس ، نمک و فلفل را ریخته و حدود یک دقیقه بپزید و در پایان با کنجد تزیین کرده و با نودل سرو نمایید .
منبع : هنر آشپزی
گردآوری : هفت گنج
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه