آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه بیف بروکلی کنجدی

تقویم فارسی اندروید

طرز تهیه بیف بروکلی کنجدی

بیف بروکلی

مواد لازم :

سویاسس : 3 قاشق سوپ خوری

سرکه : 2 قاشق سوپ خوری

چیلی سس : 2 قاشق سوپ خوری

سیر رنده شده : 2 قاشق سوپ خوری

شکر قهوه ای : 1 قاشق سوپ خوری

آرد ذرت : دو و یک دوم قاشق سوپ خوری

فیله گوساله نازک ورق شده : 250 گرم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

بروکلی : 250 گرم

آب برای بروکلی : یک چهارم پیمانه

روغن کنجد بوداده : چهار قاشق سوپ خوری

قارچ شیتاکه ورق شده : 1 پیمانه

هویج روبانی برش خورده : 1 پیمانه

پیازچه خرد شده : یک دوم پیمانه

زنجبیل تازه رنده شده : 2 قاشق چای خوری

کنجد بوداده برای تزیین : یک و یک دوم قاشق چای خوری

 

طرز تهیه :

سویاسس ، سرکه ، سس چیلی ، یک قاشق چای خوری سیر ، شکر قهوه ای و یک دوم قاشق چای خوری آرد ذرت را در کاسه ای مخلوط کنید . 2 قاشق چای خوری آب را با 2 قاشق چای خوری آرد ذرت مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید . بروکلی را در آب با در بسته بخارپز کنید . 2 قاشق چای خوری از روغن را در وک ریخته و گوشت ها را بدون اینکه در آب بیاندازید با حرارت بالا سرخ کرده و کنار بگذارید . سپس دو قاشق چای خوری روغن را به وک اضافه کرده و قارچ ، هویج و پیازچه را تفت دهیدتا نرم شوند ، و بعد یک قاشق چای خوری سیر و زنجبیل را اضافه کرده و تفت دهید و بروکلی ، گوشت ، مخلوط سویاسس ، نمک و فلفل را ریخته و حدود یک دقیقه بپزید و در پایان با کنجد تزیین کرده و با نودل سرو نمایید .

 

منبع : هنر آشپزی

گردآوری : هفت گنج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی