آموزش طرز تهیه بیف استراگانف؛ غذای معروف روسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
100 گرم راسته گوساله
50 گرم خامه صبحانه
1 قاشق سوپخوری آردنول
100 میلی لیتر شیر
200 گرم سیب زمینی
7.5 گرم کره
0.5 عدد پیاز
2 عدد برگ بو
100 گرم قارچ
30 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
2 عدد میخک
طرز تهیه
در زمان سرخ شدن سیبزمینیها در تابهای دیگر باقیمانده روغن را ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا بپزد و رنگ آن قهوهای شود. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. قارچ را به مخلوط بیف اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ قارچ طلایی شود.
پیاز را پوست کنده و از وسط به دونیم کنید. با نوک چاقو روی پوست خارجی پیاز چهار شیار ایجاد کنید و در هرکدام یک عدد برگ بو و میخک فروکنید. در قابلمهای برروی شعله کم، شیر را ریخته پیاز را در آن قرار دهید تا دور شیر در قابلمه حباب ایجاد شود. در این حین تابهای را روی حرارت پایین قرار داده و کره را در آن آب کنید. آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. سپس پیاز را از قابلمه خارج و شیر را به آرد به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست و غلیظ شود.
در آخر که سس را از روی حرارت برداشتید بهدلخواه میتوانید خامه را اضافه کنید. برای سرو غذا میتوانید سس و مخلوط بیف را باهم ترکیب کنید یا اینکه سس را در ظرف سرو روی بیف ریخته و با سیبزمینی تزئین کنید. نوش جان!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه