آموزش طرز تهیه بیسکوییت شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گرم کره و یا مارگارین نرم شده
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
1 لیوان پودر قند (لیوان و یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان نشاسته (نشاسته گندم و یا ذرت فرق نمیکند)
1 عدد تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
حدود 3 الی 3.5 لیوان آرد
برای روی بیسکوییت:
80 گرم شکلات سفید آب شده
6_5 عدد توت فرنگی مکعبی خرد شده
طرز تهیه
کره و یا مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را داخل ظرفی بریزید و پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید. روغن مایع ، تخم مرغ ، نشاسته ، پودر کاکائو ، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را آرام آرام و با کنترل بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید.(به اندازه ای آرد بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد)
خمیر آماده شده را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و به ضخامت 1 سانت باز کنید. با قالب مورد دلخواهتان برش بزنید. من قالب مربع استفاده کردم. (میتوانید خمیر را با سلفون بپوشانید و رول کنید و 30 دقیقه داخل فریزر بذارید سپس باریک برش بزنید) قرابیه یا بیسکوییت آماده شده را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده 15 دقیقه بپزید. سپس از فر بیرون آورید و کنار بذارید خنک شود. نوک قرابیه ها را داخل شکلات آب شده به روش بنماری بزنید . و توت فرنگی خرد شده را در گوشه بیسکوییت روی شکلات بذارید. 15_10 دقیقه تا وقتی که شکلات سفت شود داخل یخچال بذارید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه