آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه بیسکوییت شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بیسکوییت شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

گرم کره و یا مارگارین نرم شده
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
1 لیوان پودر قند (لیوان و یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان نشاسته (نشاسته گندم و یا ذرت فرق نمیکند)
1 عدد تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
حدود 3 الی 3.5 لیوان آرد
برای روی بیسکوییت:
80 گرم شکلات سفید آب شده
6_5 عدد توت فرنگی مکعبی خرد شده

طرز تهیه

کره و یا مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را داخل ظرفی بریزید و پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید. روغن مایع ، تخم مرغ ، نشاسته ، پودر کاکائو ، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را آرام آرام و با کنترل بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید.(به اندازه ای آرد بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد)
خمیر آماده شده را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و به ضخامت 1 سانت باز کنید. با قالب مورد دلخواهتان برش بزنید. من قالب مربع استفاده کردم. (میتوانید خمیر را با سلفون بپوشانید و رول کنید و 30 دقیقه داخل فریزر بذارید سپس باریک برش بزنید) قرابیه یا بیسکوییت آماده شده را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده 15 دقیقه بپزید. سپس از فر بیرون آورید و کنار بذارید خنک شود. نوک قرابیه ها را داخل شکلات آب شده به روش بنماری بزنید . و توت فرنگی خرد شده را در گوشه بیسکوییت روی شکلات بذارید. 15_10 دقیقه تا وقتی که شکلات سفت شود داخل یخچال بذارید
طرز تهیه بیسکوییت شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی