آموزش طرز تهیه بیسکوییت شکری مرحله به مرحله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بیسکوییت ها جز اون دسته از شیرینی هایی هستن که من خیلی طرفدارشون هستم چون هم مقدار زیادی از اونها رو میشه به راحتی درست کرد و هم برای مدت زیادی موندگاری دارن و میتونیم اونهارو برای مدت طولانی در دمای اتاق نگهداری کنیم و احتیاجی هم نداره که داخل یخچال بذاریمشون از طرفی خیلی لذیذ و خوش طعم هم هستن و چون خونگین یه جورایی خیالمون بابت سلامت مواد اولیه شون جمعه، در این مطلب هم طرز تهیه یه بیسکوییت ساده و خوشمزه رو براتون میذارم تا درستش کنین و ازش لذت ببرین
مواد لازم:
۳ پیمانه آرد سفید
۱ و ۱/۲ پیمانه شکر
۱ عدد تخم مرغ
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
۱ پیمانه کره
مراحل تهیه
برای تهیه این بیسکوییت ترد و خوشمزه اول باید کره ای که به دمای اتاق رسیده رو با شکر با هم زن بزنین تا خوب به خورد هم برن و یه مخلوط یکنواخت بدست بیاد.
حالا تخم مرغی که دارین رو اضافه کنین و باز با همزن بزنین تا خوب با هم مخلوط بشن.
داخل یه کاسه دیگه مواد خشک یعنی آرد، نمک و بیکینگ پودر رو با هم الک کنین.
حالا مخلوط آرد رو کم کم به مخلوط کره اضافه کنین و همزمان به زدن ادامه بدین تا کل مخلوط آرد اضافه بشه.
به زدن ادامه بدین تا به یک ترکیب شبیه خرده نون مثل تصویر زیر برسین.
بعد با فشار دست ترکیب رو به شکل خمیر دربیارین و داخل یه کیسه بذارین و برای ۲ ساعت داخل یخچال بذارین تا استراحت کنه بهتره خمیر رو به ۲ الی ۳ تکه تقسیم کنین و بعدا داخل یخچال بذارین که بعدا پهن کردنش براتون آسون تر باشه.
حالا سطحی که میخواین خمیر رو روش پهن کنین کاملا آرد بپاشین تا خمیر به سطح نچسبه.
خمیر رو به ضخامت تقریبا نیم میلیمتر با وردنه پهن کنین.
حالا خمیر رو با استفاده از قالب های بیسکوییت به شکل دلخواه برش بدین.
خمیر های برش زده رو روی کاغذ روغنی با فاصله بچینین و بعد برای مدت تقریبا ۱۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا بپزن و گوشه هاشون شروع به طلایی شدن کنه.
بعد از اینکه بیسکوییت هارو از فر در آوردین هنوز نرم هستن ولی اصلا نگران نباشین و بذارین تا کاملا سرد بشن اونوقت کاملا ترد میشن … نوش جان.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه